Σχετικά με μας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ART·IN·ART ιδρύθηκε την 20η Νοεμβρίου 2019 και είναι μια εταιρεία με πολιτιστικό προσανατολισμό. Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της τέχνης, την καλλιτεχνική δράση ως μέσο έκφρασης συμβάλλοντας, μέσα από καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, του πολιτιστικού επιπέδου καθώς και σε κάθε τι άλλο που προάγει ιδανικά, ιδέες και στόχους.

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν βασικό άξονα της ART·IN·ART και η υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες στα πλαίσια της δια βίου μάθησης όσο και η κατάρτιση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους είναι από τους πρώτους στόχους της.

Εξίσου όμως προτεραιότητα είναι και η ενίσχυση των καλλιτεχνών, ανερχόμενων ή μη, με σκοπό την δημιουργία εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που θα συμβάλουν στην καλλιέργεια και την προβολή του καλλιτεχνικού δυναμικού και του έργου των.

Σημαντικό στοιχείο είναι η επαφή και η αλληλεπίδραση του έργου των με τις τοπικές κοινωνίες.

Παράλληλα στοχεύει στην διαμόρφωση ενός δικτύου συνεργασιών τόσο με ιδρύματα, φεστιβάλ και με ελληνικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, όσο και με θεσμούς ή ομάδες από το εξωτερικό.

Θα χαρούμε πολύ
να συνεργαστούμε μαζί σας!

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.